top of page
Synergycare-7216.jpg

IK Skin Perfection

PRODUCTEN

Bij IK Skin Perfection gelooft men in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! De missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is daarbij het uitgangspunt.

Skincare-duos-home-3.jpeg

De voordelen van IK Skin Perfection

  • 100% actieve en groene ingrediënten, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen

  • Alle producten van IK zijn voorzien van het NO-label

  • Geschikt voor gevoelige huid met een parfumallergie

  • De producten zijn veilig te gebruiken tijdens chemokuren en intensieve medicatie

  • De pH-waarde in de producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid

  • IK heeft duurzame verpakkingen, karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en recyclebaar Resistence Covering Safety Glass

Pure power voor je huid

GROENE COSMECEUTICALS

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

Door de hoge dosering werkstoffen zorgt IK voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!

Producten nodig?

Maak een afspraak in de salon of bestel eenvoudig via de webshop.

Logo-Ik-Skin-Perfection.jpeg
bottom of page