top of page
Synergycare-7005.jpg

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekjes en ouderdomsvlekken kunnen een heel oneffen beeld geven. Wil jij graag een egale huid? Dat kan! Een pigmentbehandeling door middel van lasertherapie is zeer effectief.

Synergycare-6950.jpg

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Het laserapparaat zendt geconcentreerde lichtpulsen uit, die diep doordringen in de huid en worden geabsorbeerd door het overtollige pigment. Hierdoor wordt het pigment afgebroken in kleinere deeltjes, die geleidelijk door het lichaam worden afgevoerd. Het resultaat is een egale en stralende huid.

De voordelen van
een laserbehandeling

  • Geen schade aan omliggend weefsel

  • Geen haaruitval bij bijv. wenkbrauwen

  • De meest effectieve behandeling tegen pigmentvlekken

  • Gegarandeerd en blijvend resultaat

De behandeling

De behandeling is geschikt voor verschillende huidtypes en kan worden aangepast aan jouw unieke behoeften. Tijdens de sessie kan er een licht ongemak worden ervaren, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje tegen de huid. Na de behandeling kan er wat roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal snel.
 

Afhankelijk van de ernst van de pigmentatie zijn meerdere sessies nodig voor optimale resultaten. Ik sta klaar om je te adviseren en te begeleiden tijdens dit proces.
 

Bescherm je huid na de behandeling goed tegen de zon en volg de nazorginstructies voor het beste resultaat. 

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Tijdens de sessie kan een licht ongemak worden ervaren, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje tegen de huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de grootte, kleur en afmeting van de pigmentvlek zijn meerdere sessies nodig voor optimale resultaten. Ik sta klaar om je te adviseren en te begeleiden tijdens dit proces.

Tarieven

Benieuwd naar de kosten van pigmentvlekken verwijderen?

Maak een afspraak

Boek eenvoudig en snel je afspraak online. Liever telefonisch reserveren? Bel dan naar 0499-323304. Mocht ik in de gelegenheid zijn, dan krijg je mij aan de telefoon. Anders kun je de voicemail inspreken of stuur mij een whatsapp bericht.

Synergycare-6826 - retouch.jpg

Blijf up to date

Op mijn instagram pagina vind je voor- en na foto's, updates en tips.

  • Instagram
bottom of page