top of page
Synergycare-7099 retouch.jpg

Eyeliner

PERMANENTE MAKE-UP

Het tekenen van een eyeliner is niet altijd makkelijk. Met permanente make-up kunnen we een hele smalle eyeliner zetten voor de illusie van volle en dikkere wimpers, een bredere eyeliner of een hele strakke eyeliner met een mooie wing. Genoeg opties voor alle wensen.

Synergycare-7181.jpg

Technieken

Infralash

Met een fijne naald pigmenteren we een dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt voor de illusie van vollere en donkerdere wimperhaartjes. Deze techniek is mogelijk op het boven- en onder ooglid.

Shadowliner
Met een fijne naald wordt er een schaduwlijn gepigmenteerd die na genezing voor een zachte schaduwlook zorgt. Geen harde lijnen. Dit is de meest natuurlijke techniek. Deze techniek is mogelijk op het onder- en boven ooglid.

Eyeliner
Bij deze techniek kan een dunne tot dikke eyeliner gezet worden en is het ook mogelijk om een mooie strakke wing toe te voegen aan de boven eyeliner. De eyeliner techniek is mogelijk op het onder- en boven ooglid.

Werkwijze

  • Een afspraak voor permanente make-up begint altijd met het invullen van een gezondheidsverklaring.

  • Vervolgens bespreken we je wensen. Wil je een dunne of dikke eyeliner? Wil je een eyeliner met wing? Wil je de eyeliner alleen boven of beneden of juist boven én beneden? Het is ook mogelijk om onder de ogen meer een schaduw te creëren voor een vollere wimper look in plaats van een echte liner.

  • Als we alle wensen besproken hebben kan de behandeling van start gaan!

  • De ogen kunnen na de behandeling wat rood en gezwollen zijn, maar dit is van korte duur.

  • Vlak na de behandeling is de kleur van de eyeliner intens aanwezig en begint het genezingsproces. Na enkele dagen zullen er wat korstjes los komen en lijkt de kleur een stuk minder intens. Geen zorgen: het pigment is zich nog aan het ontwikkelen.

  • 6-8 weken na de behandeling plannen we een nabehandeling in. We kunnen de eyeliner dan nog perfectioneren.

Hoe lang blijft mijn eyeliner zitten?

Wanneer je je eyeliner niet zou bijwerken, vervaagt de kleur na 1 tot 3 jaar. Het advies is om je eyeliner bij te laten werken zodra de eyeliner te licht is geworden.

Hoeveel nabehandelingen heb ik nodig?

In de meeste gevallen is 1 nabehandeling na 6 tot 8 weken genoeg om de eyeliner te perfectioneren.

Voor- en nazorg ogen

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom voor een goede voorbereiding en volg mijn tips voor na de behandeling.

Tarieven

Benieuwd naar de kosten van permanente make-up?

Maak een afspraak

Boek eenvoudig en snel je afspraak online. Liever telefonisch reserveren? Bel dan naar 0499-323304. Mocht ik in de gelegenheid zijn, dan krijg je mij aan de telefoon. Anders kun je de voicemail inspreken of stuur mij een whatsapp bericht.

Meer permanente make-up

Synergycare-7030 retouch.jpg

Wenkbrauwen

Elke dag je wenkbrauwen bijtekenen is niet meer nodig. Met permanente make-up heb je op elk moment van de dag natuurlijke en volle wenkbrauwen. 

Synergycare-6877.jpg

Lippen

Mooie, volle lippen, die altijd een natuurlijk ogende kleur hebben. Of je nu net uit bed komt, gaat zwemmen of sporten. Permanente make-up doet het voor je. 

Synergycare-6826 - retouch.jpg

Blijf up to date

Op mijn instagram pagina vind je foto's, updates en tips voor de mooiste permanente make-up.

  • Instagram
bottom of page