top of page
Tatoeage verwijderen zw.jpg

Tatoeage of PMU verwijderen

Heb je spijt van een oude tatoeage of permanente make-up? Gelukkig is daar iets aan te doen. Met behulp van geavanceerde lasertechniek kunnen oude tatoeages of permanente make-up verwijderd worden. 

PMU verwijderen.jpg

Hoe werkt het?

De laser geeft geconcentreerde lichtpulsen af die specifiek worden geabsorbeerd door de inktdeeltjes in de tatoeage. Hierdoor worden de inktdeeltjes in kleinere fragmenten gebroken, die geleidelijk door het lichaam worden afgevoerd. Dit resulteert in een geleidelijke vervaging en uiteindelijk het verwijderen van de tatoeage.

  • Geschikt voor alle huidtypen 

  • Geen schade aan inwendig weefsel

  • Veilig en effectief

De behandeling

Tijdens de sessie kan een licht ongemak worden ervaren, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje tegen de huid. Na de behandeling kan er enige roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal snel.
 

Afhankelijk van de grootte en diepte van de tatoeage zijn meerdere sessies nodig voor optimale resultaten. Ik sta klaar om je te adviseren en te begeleiden tijdens dit proces.
 

Na elke behandeling is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen blootstelling aan de zon en de nazorginstructies op te volgen.

Tot 2 dagen na de behandeling is het van groot belang de huid te koelen met een coolpack of een ijsblokje in een zakje.

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Tijdens de sessie kan een licht ongemak worden ervaren, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje tegen de huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de grootte en diepte van de tatoeage zijn meerdere sessies nodig voor optimale resultaten. Ik sta klaar om je te adviseren en te begeleiden tijdens dit proces.

Voor- en nazorg laserbehandeling

Het verwijderen van PMU of een tatoeage brengt risico's met zich mee. Zorg daarom voor een goede voorbereiding en volg mijn tips voor na de behandeling.

Tarieven

Benieuwd naar de kosten van een laserbehandling?

Maak een afspraak

Boek eenvoudig en snel je afspraak online. Liever telefonisch reserveren? Bel dan naar 0499-323304. Mocht ik in de gelegenheid zijn, dan krijg je mij aan de telefoon. Anders kun je de voicemail inspreken of stuur mij een whatsapp bericht.

Synergycare-6826 - retouch.jpg

Blijf up to date

Op mijn instagram pagina vind je voor- en na foto's, updates en tips.

  • Instagram
bottom of page