top of page
Synergycare-7030 retouch.jpg

Wenkbrauwen

PERMANENTE MAKE-UP

Tegenwoordig ligt er veel focus op de wenkbrauwen. Je wenkbrauwen zijn dan ook heel bepalend voor je gezicht. Ze kunnen je een mooie zachte look geven of een sprekende oogopslag, maar verkeerde wenkbrauwen kunnen juist zorgen voor een strenge, verbaasde of vlakke look en dat wil niemand.

Synergycare-7005.jpg

Powder Brows

Wenkbrauwen met een mooie overloop en een natuurlijke uitstraling

Met deze techniek krijgt de wenkbrauw een zachte, natuurlijke look. Op een heel subtiele wijze wordt er gepigmenteerd met een PMU apparaat. De aanzet van de wenkbrauw is luchtiger en naar de staart van de wenkbrauwen toe wordt deze voller waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd!

De voordelen van
Powder Brows

 • Geschikt voor alle huidtypen 

 • Natuurlijke uitstraling

 • Nooit meer bijtekenen

 • Beschadigd de huid niet

 • Verdoezelt littekens en kale plekjes

 • Blijft 1,5 tot 2 jaar mooi

Werkwijze

 • Een afspraak voor permanente make-up begint altijd met het invullen van een gezondheidsverklaring.

 • Vervolgens bespreken we samen je wensen en gaan we de wenkbrauwen eerst voortekenen om de perfecte vorm te bepalen.

 • Pas als je hier 100% tevreden mee bent gaan we verder met de volgende stap: het kiezen van de juiste kleur. Hier geldt: het is makkelijker om in de toekomst de wenkbrauwen donkerder te maken dan andersom. Een wenkbrauw die te donker is zorgt namelijk voor een strenge blik.

 • Als we dit allemaal gedaan hebben dan kan de behandeling van start gaan.

 • Na afloop van de behandeling kan de huid wat rood zijn en lijken de wenkbrauwen erg donker, dit is helemaal normaal. In de eerste week komen er korstjes op de wenkbrauwen die langzaam gaan afvallen. Het lijkt dan vaak alsof er juist te weinig pigment is blijven zitten. Even geduld, het pigment is zich nog aan het ontwikkelen.

 • Na 6-8 weken plannen we een nabehandeling in. Eventuele plekjes die minder goed gepakt hebben werken we dan bij en de wenkbrauwen worden verder geperfectioneerd.

 

Het is aan te raden om de wenkbrauwen na 1 tot 2 jaar bij te werken om de kleur mooi te houden, anders zullen deze langzaam vervagen.

Hoe lang blijven mijn wenkbrauwen mooi zichtbaar?

Wanneer je je wenkbrauwen niet zou bijwerken, vervaagt de kleur na 1 a 2 jaar. Het advies is om tussen de 1-2 jaar je wenkbrauwen te laten bijwerken.

Hoeveel nabehandelingen heb ik nodig?

In de meeste gevallen is 1 nabehandeling na 6 tot 8 weken genoeg om de wenkbrauwen te perfectioneren.

Voor- en nazorg wenkbrauwen

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom voor een goede voorbereiding en volg mijn tips voor na de behandeling.

Tarieven

Benieuwd naar de kosten van permanente make-up?

Maak een afspraak

Boek eenvoudig en snel je afspraak online. Liever telefonisch reserveren? Bel dan naar 0499-323304. Mocht ik in de gelegenheid zijn, dan krijg je mij aan de telefoon. Anders kun je de voicemail inspreken of stuur mij een whatsapp bericht.

Meer permanente make-up

Synergycare-7099 retouch.jpg

Eyeliner

Permanente make-up is perfect voor  zowel een subtiele, natuurlijke eyeliner als een strakke, opvallende wing eyeliner. Ontdek of het iets voor jou is.

Synergycare-6877.jpg

Lippen

Mooie, volle lippen, die altijd een natuurlijk ogende kleur hebben. Of je nu net uit bed komt, gaat zwemmen of sporten. Permanente make-up doet het voor je. 

Synergycare-6826 - retouch.jpg

Blijf up to date

Op mijn instagram pagina vind je foto's, updates en tips voor de mooiste permanente make-up.

 • Instagram
bottom of page